• Головна
  • Блог
  • Опалення з тепловим насосом, водопостачання і каналізація будинку 160 м2 в Білогородці (Київська область)

Блог

Теплові насоси «під ключ»
для приватних будинків, квартир,
комерційної нерухомості
та  промисловості

Опалення з тепловим насосом, водопостачання і каналізація будинку 160 м2 в Білогородці (Київська область)

У новому будинку, що будується, виконані всі роботи - від проектування до впровадження і пусконалагодження інженерних мереж: опалення та охолодження, водопостачання і каналізації. Для енергоефективного та комфортного опалення та кондиціонування встановлений тепловий насос типу "повітря-вода" Mycond Arctic Home Smart.

Дата
липня 24, 2019
399

Приватний будинок в Білогородці (Київська область) знаходиться на етапі будівництва. Клієнт звернувся до нас за реалізацією комплексної системи опалення.

Для приватного будинку площею 160 м2 нами був виконаний повний комплекс робіт - від проектування до монтажу - внутрішніх інженерних комунікацій, а саме систем водопостачання, каналізації та опалення.

На основі розрахунку тепловтрат будинку підібраний тепловий насос типу "повітря-вода" Mycond Arctic Home Smart MCHS для 045 AHS, 12,5 кВт, який забезпечує опалення, нагрівання води системи ГВП за допомогою бойлера непрямого нагріву 250л, а також охолодження будинку в літній період. Вбудований електричний нагрівач використовується в якості допоміжного джерела тепла.

           

На першому поверсі і в санвузлах другого поверху виконаний монтаж німецької "теплої підлоги" TECE. У спальнях встановлені радіатори Vaillant.

       

Для охолодження спалень другого поверху в гардеробі приховано змонтовані канальні фанкойли Mycond серії SEC з виносними пультами управління.

       
Охолодження кухні-вітальні забезпечується дизайнерським настінним фанкойлом Mycond Silent, товщина корпусу якого всього 130 мм.


Вбудована автоматика теплового насоса дозволяє управляти всіма системами з максимальним комфортом для мешканців будинку.

Зовнішній блок встановлений на відкритому балконі другого поверху через обмежений простір від зовнішньої стіни котельні до навісу над паркувальним місцем автомобіля.

       
Важливо відзначити, що на сьогодні Замовник подав заявку на компенсацію вкладених в енергоефективний проект опалення коштів за програмою IQ Energy і очікує повернення близько 3000 євро.

Якщо у Вас виникли питання - телефонуйте нам: (044) 225 00 05! Ми проконсультуємо.

Зворотній зв'язок

Заповніть, будь ласка, форму і ми передзвонимо Вам. Ми відповімо на Ваші питання і надамо необхідну консультацію!

Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове

Ми не займаємось розсиланям рекламних повідомлень,
а також не передаємо контактні дані третім особам

Чекаю дзвінка