• Головна
  • Блог
  • Реконструкція топкової на тепловий насос (Київ, Осокорки, будинок 250 м2)

Блог

Теплові насоси «під ключ»
для приватних будинків, квартир,
комерційної нерухомості
та  промисловості

Реконструкція топкової на тепловий насос (Київ, Осокорки, будинок 250 м2)

Для зниження витрат на опалення і гаряче водопостачання в приватному будинку 250м2 була проведена реконструкція топкової. Тепловий насос Mycond Arctic Home Smart замінив дорогий в експлуатації електрокотел і став основним джерелом опалення і ГВС. Розширені можливості теплового насоса забезпечують фанкойли, встановлені замість декількох радіаторів для охолодження і обігріву окремих кімнат.

Дата
липня 24, 2019
388

Клієнт з дачного масиву на Осокорках (Київ) звернувся до нас із завданням модернізації котельні з метою зниження витрат на опалення.

На момент звернення у Клієнта була організована топкова з електрокотлом, що тягло за собою досить високі рахунки за електрику в опалювальний сезон. Отримати пільговий електротариф Клієнт не міг через відсутність прямого договору з Київенерго.

Об'єкт: приватний будинок площею 250 м2. Опалення організовано теплими підлогами і радіаторами.

Нами була проведена реконструкція існуючої електричної котельні з установкою теплового насоса типу "повітря-вода" Mycond MCHS 065AHS, 17кВт. Потужність теплового насоса підбиралася на основі даних споживання електричної енергії за останні три роки.

    

  
Крім цього, два радіатора були замінені на настінні дизайнерські фанкойли Mycond серії Silent, що дозволило додатково використовувати тепловий насос на охолодження в літній період часу.

Відкриті ділянки трубопроводів утеплені каучуковою ізоляцією для запобігання конденсації вологи в режимі охолодження.

Для коректної роботи системи замінені циркуляційні насоси системи опалення.

   

Електричний котел залишений в якості резервного джерела тепла.

Зовнішній блок встановлений на металевому каркасі висотою 60 см на площадці біля будинку. Відведення конденсату від зовнішнього блоку виконано у внутрішню систему каналізації із застосуванням сифона.

    

Тепловий насос Mycond Arctic Home Smart, встановлений у Клієнта, включений в каталог енергоефективних технологій, і пройшов процедуру реєстрації проекту за програмою сприяння впровадженню енергоефективних технологій - IQ Energy. Клієнт на сьогоднішній день вже отримав компенсацію в розмірі 2000 євро, що зробило реконструкцію ще більш обгрунтованою!

 

Якщо у Вас виникли питання - телефонуйте нам: (044) 225 00 05! Ми проконсультуємо.

Зворотній зв'язок

Заповніть, будь ласка, форму і ми передзвонимо Вам. Ми відповімо на Ваші питання і надамо необхідну консультацію!

Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове

Ми не займаємось розсиланям рекламних повідомлень,
а також не передаємо контактні дані третім особам

Чекаю дзвінка