• Головна
  • Блог
  • Реконструкція газової котельні на тепловий насос (Бровари, будинок 300 м2)

Блог

Теплові насоси «під ключ»
для приватних будинків, квартир,
комерційної нерухомості
та  промисловості

Реконструкція газової котельні на тепловий насос (Бровари, будинок 300 м2)

З метою зниження витрат на опалення проведена модернізація існуючої газової котельні. У діючу систему теплозабезпечення інтегрований тепловий насос "повітря-вода" Hitachi Yutaki S моделі RAS-6.0WHNPE / RWM-6.0NE тепловою потужністю 17,8кВт.

Дата
липня 23, 2019
395

До нас надійшов запит від Клієнта з Броварів (Київська область).

Завдання, поставлене власником будинку: скорочення витрат на опалення. Система опалення: газовий котел, контур радіаторів та теплі підлоги.

Об'єкт: приватний будинок площею 300 м2.

Після вивчення об'єкта нами був запропонований тип теплового насоса "повітря-вода", так як варіант теплового насоса "грунт-вода" за капітальними витратами був менш доцільним для цієї мети.

В результаті була проведена реконструкція існуючої газової котельні з установкою теплового насоса типу "повітря-вода" HitachiYutaki S RAS-6.0WHNPE / RWM-6.0NE, 17,8 кВт. Потужність теплового насоса підбиралася на основі даних споживання газу за останні три роки.

Модернізована котельня дозволяє використовувати теплоносій від ТН для подачі як в радіаторну систему опалення, так і в систему "теплих підлог" до температури зовнішнього повітря -6 ... -8 ° С. При більш низьких температурах ТН працює тільки на "теплі підлоги". Радіаторна система живиться від газового котла.

Комбінація двох джерел тепла - ТН і газового котла - дозволяє клієнту мінімізувати використання природного газу і знизити експлуатаційні витрати на опалення будинку з тим же рівнем комфорту.

Інтеграція ТН в систему виконана за 2 дні. Розміри технічного приміщення дозволили розмістити необхідне обладнання - внутрішній блок ТН і буферну ємність.

За бажанням клієнта зовнішній блок змонтований на зовнішній стіні на висоті 3 метри.

Довжина фреонової магістралі склала 12 м.

Якщо у Вас виникли питання - телефонуйте нам: (044) 225 00 05! Ми проконсультуємо.

Зворотній зв'язок

Заповніть, будь ласка, форму і ми передзвонимо Вам. Ми відповімо на Ваші питання і надамо необхідну консультацію!

 
1 Початок 2 Завершене
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове
Це поле - обов’язкове

Ми не займаємось розсиланям рекламних повідомлень,
а також не передаємо контактні дані третім особам

Чекаю дзвінка